Professzionális fotózás

Földvári Photography

A Földvári Photography professzionális eszközökkel örökíti meg az Ön számára különleges pillanatokat. Főbb tevékenységek: családi fotózás, esküvői fotózás, egyéni portrék és portfóliók készítése, divatfotózás.

Elérhetőségek

Földvári Roland

Email: roland@foldvariphoto.hu

Mobil: +36 20 429 5340

 


Családi fotózás

Családi összejövetelek fotózása, családi portrék és csoportképek fényképezése, baba-mama fotózás. Események és nagy alkalmak dokumentálása az egész család számára.

tovább a családi fotózáshoz

Esküvői fotózás

Esküvők fotózása, külső helyszínes kosztümös felvételek készítése az esküvői albumhoz. Az esküvői ceremónia és a lakodalom megörökítése. Így a pillanat örök marad.

tovább az esküvői fotózáshoz

 

 

Divatfotózás

Divatbemutatók és események fotózása a casual-tól a haute couture-ig. Legyen szó kültér kosztümös fotózásról vagy a kifutóról, professzionális fotók, amelyek segítenek a márkaépítésben.

tovább a divat fotózáshoz

Portréfotózás

Egyedi portrék fotózása, üzleti és magán portfóliók fényképezése. Színes és fekete-fehér fotók készítése. Mutassa meg a legjobb arcát, emelje ki a különlegesebb tulajdonságait egy tökéletes portréval.

tovább a portré fotózáshoz

 


A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.