Földvári Roland fényképész

 

A fotográfiában sok év útkeresése után találkoztam az esküvői fotózás különös  történetével.

 

Először tanfolyamokon ismerkedtem meg ezzel az érzelmekkel teli világgal, később a hazai szakma jeles képviselőitől dokumentarista esküvőfotózást tanultam. Nemcsak egyszerűen fotókat, hanem egy teljes egész történetet adok át képekben, és bízom benne,  hogy évek múltán is emlékeztetnek majd azokra a megismételhetetlen pillanatokra.

 

Minden esküvő egy külön történet, tele boldogsággal, érzelmekkel, sok-sok mosoly és könny kíséretében, ahol egyszerre több generáció - a kisgyermektől a nagyszülőkig - kovácsolja eggyé a nagy napot.

 

Fontosnak tartom mindazt az egyediséget visszaadni, ami aznap, csak ott és akkor történik meg. Nem hiszek a tökéletesen előre beállított kompozíciókban, sokkal inkább a pillanat varázsában és a megbújó részletek felfedezésében. Képekben elmesélni mindazt, ami az ember életének egyik legfontosabb napja, hatalmas felelősség.

 

Mindez jelen van-e a képeimen? Erről beszéljenek inkább a munkáim.

 


Családi fotózás

Családi összejövetelek fotózása, családi portrék és csoportképek fényképezése, baba-mama fotózás. Események és nagy alkalmak dokumentálása az egész család számára.

tovább a családi fotózáshoz

Esküvői fotózás

Esküvők fotózása, külső helyszínes kosztümös felvételek készítése az esküvői albumhoz. Az esküvői ceremónia és a lakodalom megörökítése. Így a pillanat örök marad.

tovább az esküvői fotózáshoz

 

 

Divatfotózás

Divatbemutatók és események fotózása a casual-tól a haute couture-ig. Legyen szó kültér kosztümös fotózásról vagy a kifutóról, professzionális fotók, amelyek segítenek a márkaépítésben.

tovább a divat fotózáshoz

Portréfotózás

Egyedi portrék fotózása, üzleti és magán portfóliók fényképezése. Színes és fekete-fehér fotók készítése. Mutassa meg a legjobb arcát, emelje ki a különlegesebb tulajdonságait egy tökéletes portréval.

tovább a portré fotózáshoz

 


A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.